acara anu bakal datang

Uncategorized

Pasar usum gugur kalayan karakter lokal

08/10/2022 - 08/10/2022

Uncategorized

Hiji poé di paradise

10/09/2022 - 10/09/2022

Tingali, lakukeun sareng pangalaman

Naturpasset na Cykelpasset - Out di alam jeung cobaan orienteering

15/04/2022 - 07/10/2022

Tingali, lakukeun sareng pangalaman

Diajar balayar di Dalarö

01/05/2022 - 31/08/2022

Gålö Gärsar Hembygdsförening

The Hembygdsföreningen kalawan kami on Gålö disebut Gålö Gärsar Hembygdsförening. Kami damel pikeun ngajaga sajarah Gålö tetep hirup, yén Gålö kedah janten tempat anu fungsional pikeun warga sareng perusahaan-perusahaan anu langkung alit pikeun nyiptakeun kontak anu saé antara warga. Naha namina Gärsar? Ragi téh lauk. Baheula, jalma ngora di Pulo Jawa disebut Gärsar, béda jeung jalma ngora daratan anu disebut Gagak. Gålö Gärsar kabentuk dina 1984. Ti 2004 urang geus boga enggon sorangan didieu di tegalan Morarna. Kami ngagaduhan sababaraha kagiatan anu béda dina asosiasi.

Kymendö - Strindbergs Hemsö

Penduduk pulau ngejah Kymendö kalayan "m" sareng ngucapkeunana "Tjymmendö". Penduduk ti Jaman Viking kalayan nami Tjudmund tiasa janten jalma anu masihan nami pulau éta. Panulis August Strindberg nyéwa tempat usum panas di dieu sababaraha usum panas di dieu dina taun 1870an sareng dina novél na Hemsöborna anjeunna ngagambarkeun jalma-jalma sareng lingkungan Nusantara di Pulo Jawa. Dinten ayeuna, Waxholmsbåt angkat ka Kymendö ti Dalarö sareng usum panas ka sareng ti Strömkajen di Stockholm.

Haninge

Di Haninge, anjeun tiasa cicing mewah di hotél di pusat kota atanapi sapertos méwah di istana, hotél sareng halaman lapangan di padesaan sareng di lingkungan Nusantara. Anjeun anu hoyong hirup langkung gampang tiasa nyéwa pondok di Nusantara.

Haninge GK

20 menit ti kota Stockholm, Haninge Golf Club aya di tempat anu saé di Castlersta Castle. Aya 3 kursus 9-hole anu digabungkeun unggal dinten kana loop 18-sareng loop 9-hole janten gampang pikeun ngamimitian waktos. Haninge GK mangrupikeun fasilitas golf anu pikaresepeun kalayan kursus dina kaayaan luhur, seueur kasempetan latihan sareng sosialisasi anu pikaresepeun. Wilujeng sumping! Alamat Haninge GK, Castlersta Castle, 137 95 Österhaninge Nomer telepon 08-500 32850 Alamat email info@haningegk.se

Utö Seglarbaren

Di teras Seglarbaren anjeun gaduh parkét munggaran ka sadaya lawang palabuan. Di dieu anjeun tiasa tuang piring saderhana, ngopi atanapi mendingan nganggo bir anu tiis. Upami anjeun ngagaduhan murangkalih sareng anjeun, aya tempat kaulinan di gigireun. Lapangan golf mini, lapangan maén bal sareng lapangan voli ogé caket sareng Sailing Bar. Muka Minggu Pertengahan. Tiasa langganan pikeun acara pésta ti Mei dugi ka Séptémber.

Istana Häringe

Ngan 25 menit ti Stockholm, ayana anu saé sareng indah. Kastil ti abad ka-1600 ngingetkeun jaman baheula ngeunaan kamewahan sareng kamewahan. Kota ageung raoseun pisan nalika anjeun ngalangkungan perkebunan anu lega, caket laut sareng cagar alam anu ageung. Häringe mangrupikeun tilas manor. Wangunan utama ayeuna diwangun ku prakarsa Gustaf Horn sareng réngsé di 1657. Castle Häringe parantos ngagaduhan sababaraha urang anu kawéntar, diantarana Gustav II Adolf, Fabian Löwen, Torsten Kreuger, Axel Wenner-Gren sareng Olle Hartwig. Häringe nawiskeun kasempetan pésta, akomodasi, konperénsi sareng kagiatan pikeun sakumna kulawarga.

Nåttarö

Nåttarö ngagaduhan pantai keusik panggedéna sareng paling saé. Keusik ageung mangrupikeun pantai anu paling kasohor tapi sakumaha anu saé na nyaéta Skarsand anu langkung henteu dikenal. Seluruh pulau mangrupikeun cagar alam sareng anjeun tiasa mancing, kayak atanapi leumpang di leuweung magis sareng mendakan tempat wisata sapertos Gua Ratu. Aya ogé jalan satapak snorkeling sareng tandana di jero cai ngeunaan kahirupan di jero cai. Jauh ka beulah kalér nyaéta gunung paling luhur di pulau, Bötsudden, kalayan pandangan anu saé. Di Nåttarö aya asrama, warung, pondok, situs ténda sareng toko nagara. Anjeun dugi ka dieu ku Waxholmsbåt ti Nynäshamn.

Dalarö

Dalarö mangrupikeun tempat sejarah anu leres dilestarikan 40 km ti Stockholm C. Ieu mangrupikeun villa kalayan kabagjaan tukang kayu sareng jalan-jalan kerikil anu sempit. Didatangan Tullhuset kalayan kantor wisata, musium, réstoran sareng bar. Di perairan Dalarö - di cagar budaya laut munggaran Swédia - mangrupikeun bangkai kai anu paling dilestarikan sadunya ti abad ka-1600. Di kampung aya réstoran sareng toko. Wilujeng sumping di Dalarö - buka sapanjang taun - kalayan cuaca anu pangsaéna di Stockholm.

Kualitas Hotel Winn Haninge

Quality Hotel Winn Haninge anu anyar parantos direnovasi sareng dibuka nembé sasih Pébruari 2017. Kami hoyong ngabagéakeun anjeun ka hotél Swédia anu paling tiasa diaksés sareng ruang tamu lokal Haninge! Anjeun bakal mendakan kami di tengah tengah Haninge, ngan ukur 20 menit ku karéta komuter ka Stockholm C, 10 menit ti Stockholm Fair sareng 1 menit jalan kaki ka stasiun karéta komuter Handen. Hotél ngagaduhan 119 kamar hotél anu dihias saé anu nawiskeun ogé kamar pikeun kulawarga ageung. Kalayan kami, anjeun tiasa cicing dugi ka genep jalma di sababaraha kamar, sampurna bahkan pikeun tim olahraga. Wilujeng iraha éta cocog sareng anjeun!

Istana Häringe

Réstoran istana ngalayanan sarapan unggal énjing, dahar beurang unggal dinten dina saminggu sareng tuang Senén dugi ka Saptu. Di Häringe, unggal tuang sami pentingna. Sarapan mimiti sareng kertas énjing di ruang makan, tuang siang sareng bos énggal anjeun, tuangeun kulawarga anu meriah atanapi tanggal munggaran anu romantis di teras puri anu cerah. Unggal tuang langkung atanapi kirang sapertos pésta alit ku cara na nyalira! Meureun anjeun ngagaduhan hal anu istimewa anu anjeun hoyong raikan sareng anu anjeun resep. Ulang taun, tuang kulawarga atanapi kawinan emas? Ngarasakeun tuangeun istana tilu-enak anu nikmat, pesen kamar makan nyalira atanapi piagam grand banét Häringe pikeun 150 tamu

Angin sareng Cai

Vind o Vatten nawiskeun pangalaman pelayaran sareng kursus pelayaran pikeun individu, kulawarga sareng grup mimitian ti Dalarö. Salaku tambahan, aya palatih sailing sareng parahu motor anu sumping ka kapal anjeun sareng ngabantosan anjeun ngembangkeun kahirupan parahu anjeun dina arah anu énggal. Diajar ti scratch atanapi nyandak jangkung anyar! Kami buka ti bulan Méi nepi ka Oktober jeung kadang urang ogé boga sailboats ngajalankeun dina usum tiis

Lalu lintas laut Ornö

Feri mobil ti Dalarö ka Ornö ngahubungkeun daratan sareng pulau panggedéna Nusantara kidul. Jadwal sareng booking dina halaman wéb.

Haninge

Keragaman Haninge kagambar dina sababaraha cara, teu kirang upami ngeunaan pilihan réstoran sareng tuangeun anu saé tina sababaraha nagara. Salian réstoran di pusat kota, aya ogé réstoran lingkungan anu saé di sagala rupa penjuru kotamadya. Salaku tambahan, Haninge tiasa nawiskeun réstoran anu hadé dina lingkungan puri sareng nusantara.

Ladang Stegsholm

Ladang kulawarga anu hirup, 1km di Gålö. Dina kilang sawit asli, nyaéta kafé tegalan sareng toko tegalan urang, dimana urang ngajual daging tina sato, sapi sareng domba urang. Kami ogé ngajual kéju anu didamel tina susu urang sorangan ogé lauk, madu sareng sajabana ti tatangga kami. Sapanjang sataun anjeun dipapagkeun pikeun nonton / piaraan / ngarangkul sadaya sato urang ti kelenci alit dugi ka anak sapi ukuran sedeng sareng sapi ageung / kuda. Kulawarga Borg ngabagéakeun anjeun

The Samaun Flotilla

Wilujeng sumping di pangkalan kapal perang Torpedo Perang Dingin di Gålö pikeun pangalaman anu teu kapohokeun dina sumanget kapal torpedo sajati sareng perasaan anu raos pisan pikeun nikmati nusantara kalayan kecepatan kapal torpedo.

Kebon Smådalarö

Di Hemviken anu éndah anjeun bakal mendakan Smådalarö Krog énggal - Brasserie & Bränneri. Di dieu anjeun tuang tuangeun anu saé, asak anu saé mana menu na nawiskeun piring kuningan klasik sareng unsur anu jelas ti laut. Ngarasa Luncat ka coba brendi réstoran sorangan, "Kaptenens Droppar" - schnapps anu dibumbui kalayan raos ogé dibayangkeun pikeun sajarah kebon.

Hotél Vega Kota

Usaha sareng hotél kulawarga anu menawan sareng terjangkau anu ngadangukeun kahoyong anjeun sareng tumut kana kabutuhan anjeun. Hotél ngagaduhan hak pinuh sareng anjeun milih eusi minibar anjeun. Sarapan kalebet. Vega Stadshotell tempatna strategis di Haninge antara Vega sareng Handen di gigireun jalan 73. Di dieu caket caket Södertörn anu éndah, ka situ sareng leuweung geledegan sareng caket sababaraha pusat perbelanjaan anu pangageungna di Swédia sareng department store. Gampang ngeureunkeun caket Stockholm dina jalan ka Gotland, nagara-nagara Baltik sareng Polandia. Telp: 08-777 22 91, E-mail: info@vegastadshotell.se

Mandi Laut Gålö

Gålö Havsbad dibuka sapanjang taun. Gålö Havsbad mangrupakeun fasilitas wisata modern di tengah cagar alam jeung pantai, leuweung, laut jeung hiking trails sabudeureun juru. Tempat kemah 4-bintang sareng lapangan ageung pikeun motorhomes, karavan & tenda. Kabin anu nyaman sareng tenda glamping. Ruang héjo ageung sareng kasempetan pikeun ngatur rapat pikeun klub atanapi asosiasi. Konférénsi & pasamoan kamar nepi ka 100 urang masihan anjeun kasempetan pikeun ngatur kawinan, pihak, rapat atawa kick off di lingkungan nusantara denok. Buka bistro usum panas, mini golf, rental Kayak jsb

Taksi taksi Utö Värdshus

Upami anjeun hoyong angkat ka luar daptar wisata kapal biasa, anjeun tiasa sacara gampang nyéwa kapal taksi sareng kami! Armada kapal taksi urang diwangun ku dua kapal taksi langkung alit sareng gancang-gancang dugi ka 6 jalmi sareng kapal taksi anu langkung ageung anu ngangkut 12 panumpang dina kapal. Kapal-kapal na lalu lintas nalika usum bebas és. Urang mimitian ti palabuhan bumi Utö sareng ngoperasikeun ampir di seluruh Nusantara Stockholm, sanaos kaseueuran patalimarga di Nusantara kidul. Reservasi dilakukeun dina 08-504 203 00 salami jam buka biasa Utö Värdshus.

Kebon Smådalarö

Di Hemviken anu éndah anjeun bakal mendakan Smådalarö angkat ka hotél sareng konperénsi. Di dieu anjeun istirahat atanapi ngahibur salah sahiji kagiatan anu sayogi. Agam na diwangun di 1810 salaku tempat makan na pihak pikeun boga aslina. Wangunan utama parantos ditambahan ku piano piano hotél, kamar makan sareng jeruk bali. Naha anjeun sumping ka dieu nganggo kapal atanapi mobil, naha anjeun sapeupeuting atanapi ngan siang, anjeun tiasa ngaraosan tuang asak anu saé, sering sareng téma Nusantara dina lingkungan anu nyaman sareng nyaman. Pamandangan laut anu herang dijamin pikeun ningkatkeun pangalaman.