acara anu bakal datang

Tempat pikeun didatangan

Gambar net di Frönäs, Gålö 28 Méi jam 11

28/05/2022 - 28/05/2022

Tingali, lakukeun sareng pangalaman

Naturpasset na Cykelpasset - Out di alam jeung cobaan orienteering

15/04/2022 - 07/10/2022

Tingali, lakukeun sareng pangalaman

Diajar balayar di Dalarö

01/05/2022 - 31/08/2022

Balanja sareng balanja

Buleud daging sareng daging grazed alami ti kebon Tyresta

11 / 10 / 2021 -

Akomodasi sareng akomodasi

Quality Hotel Winn - Sapeuting cicing caket daérah luar Rudan anu éndah

19/02/2021 - 31/12/2023

Tingali, lakukeun sareng pangalaman

Pesen pituduh di Tyresta - Pupusna hirup di leuweung perdana

01 / 10 / 2020 -

Dalarö bersejarah

Dalarö didirikeun taun 1636 sareng mangtaun-taun janten stasiun bea cukai sareng pilot, perdagangan sareng palabuhan laut. Dina abad ka-1800, Dalarö janten tempat wisata masarakat sareng ayeuna mangrupikeun tempat wisata liburan anu idilis, tapi ogé mangrupikeun titik penting pikeun réplika sareng gerbang ka Nusantara kidul. Strindberg nyebat Dalarö gerbang pikeun surga. Di Nusantara Dalarö mangrupikeun kapal karam anu paling dilestarikan sadunya ti abad ka-1600. Naha anjeun hoyong ngalaman aranjeunna sareng terang langkung seueur? Kami nyaluyukeun kunjungan sareng wisata kapal karam pikeun grup anu langkung alit atanapi langkung ageung sapanjang taun. Nelepon 08 - 501 508 00 atanapi e-mail info@dalaro.se

Balik saku Utö

Kalayan suasana anu langkung luhur tibatan mastaka di palabuhan, Bakfickan mangrupikeun kartu anu aman pikeun anjeun anu lapar kana musik, pésta sareng perusahaan anu pikaresepeun. Bakfickan dibuka dinten Sabtu ti Valborgsmässoafton dugi ka akhir minggu kahiji di Oktober sareng Wed-Sat nalika usum panas, jam buka 22-03.

Muskö

Di Nusantara kidul Haninge, sareng Hårsfjärden beulah kulon sareng teluk ageung Mysingen di luar nyanghareup ka laut, perenahna Muskö. Di dieu, angkatan laut Swédia ngagaduhan markas utami na ti abad ka-1500 dugi ka 1967. Pangkalan angkatan laut raksasa anu nempatan luasna sapertos Kota Tua di Stockholm ditiup kana batu. Dina taun 1960an, hiji torowongan diwangun antara Muskö sareng daratan. Torowongan mobil panjangna ampir 3 kilométer sareng ngalir jero na 66 méter handapeun teluk. Di Muskö aya dua agam ageung ti abad ka-1700, Arbottna sareng Ludvigsberg.

Brasserie X

Dina Pébruari 2017, kami muka panto panto ka Brasserie X, réstoran anyar Quality Hotel Winn Haninge sareng ruang tamu lokal Haninge Terrace. Ruang tamu dimana anjeun tiasa tuang kalayan saé, nginum atanapi gaduh sacangkir kopi dina lingkungan anu meriah sareng santai. Mimitian dinten ku sarapan parasmanan anu raos, pesen tuang siang bisnis anu saé atanapi sumping pikeun tuang anu parantos asak. Dahareunana diideuan ku asakan Perancis, dibumbui ku tradisi dahareun urang Nordik sareng disiapkeun ku bahan-bahan lokal. Kalayan kami anjeun ogé bakal mendakan Bar X anu saé dimana anjeun tiasa ngaraosan Ipa anu saé, mesen inuman anu saé atanapi resep sagelas beureum anu saé.

Haninge

Keragaman Haninge kagambar dina sababaraha cara, teu kirang upami ngeunaan pilihan réstoran sareng tuangeun anu saé tina sababaraha nagara. Salian réstoran di pusat kota, aya ogé réstoran lingkungan anu saé di sagala rupa penjuru kotamadya. Salaku tambahan, Haninge tiasa nawiskeun réstoran anu hadé dina lingkungan puri sareng nusantara.

Stegsholms Gård

Ladang kulawarga anu hirup, 1km ka Gålö. Kami ngagaduhan sakitar 40 sapi susu sareng sakitar 80 sato ngora anu ngajaga susukan ek anu hadé kabuka. Kapuloan di nusantara éndah Stockholm. Salila usum panas urang gaduh kafé tegalan, bakery pertanian sareng réstoran tegalan. Diuk dina teras urang terasrasakeun panémbong sawah sareng kebon ek. Kami arepkeun anjeun ngaraoskeun suasana kulawarga sareng miharep éta raoseun ku tuangeun buatan urang sareng roti kopi anu saé.

Angin sareng Cai

Vind o Vatten nawiskeun pangalaman pelayaran sareng kursus pelayaran pikeun individu, kulawarga sareng grup mimitian ti Dalarö. Salaku tambahan, aya palatih sailing sareng parahu motor anu sumping ka kapal anjeun sareng ngabantosan anjeun ngembangkeun kahirupan parahu anjeun dina arah anu énggal. Diajar ti scratch atanapi nyandak jangkung anyar! Kami buka ti bulan Méi nepi ka Oktober jeung kadang urang ogé boga sailboats ngajalankeun dina usum tiis

Utö Tamu Harbour

Alam sareng lingkungan di Utö anu bersejarah sareng unik sareng anjeun tiasa ngalaman katengtreman sareng kesederhanaan, ogé petualangan, kamewahan sareng kahirupan wengi. Aya seueur pilihan réstoran sareng akomodasi sareng di palabuan sareng Gruvbyn nikmat usum panas teras-terasan caket sareng pinuh ku panyawat sareng tukang kapal. Tapi ngan ukur lémparan batu ogé aya pantai keusik anu saé sareng alam anu henteu kaéra, kalayan jarak leumpang atanapi bersepeda ka girang atanapi teluk sorangan. Upami anjeun sumping sareng kapal anjeun nyalira, anjeun darmaga di palabuhan kalér atanapi kidul sareng sakali-kali ka darat anjeun tiasa ngamimitian mikaresep Utö. Di daérah palabuhan aya resepsi, kios, kafé, sareng ruang és krim. Di dieu anjeun ogé tiasa

Vega Antiklada

Antik. retro, desain, panasaran sareng pasar loak Barang énggal unggal minggu. Buka: Rebo - Kemis 12-18 Saptu - Minggu 11 - 16 Sambutan hangat ka Vega Antiklada, (Gamla) Nynäsvägen 3, salam Cristina Taccola. Telp: 0725 191963, Email: vegaantikladan@hotmail.com

Situs tenda Utö

Di Utö aya salah sahiji tempat kemah anu saé di Nusantara. Pas di sisi laut, sareng pandangan anu indah di palabuhan kidul sareng Mysingen - sareng pantai berpasir sorangan langsung caket sareng tempat kemah! Tempat kemah ngagaduhan pondok jasa kalayan jamban, pancuran sareng rohangan alit sareng hotplates. Tempat kemah mangrupikeun modél luar sareng henteu ngagaduhan tempat anu nomer, ku alatan éta individu henteu kedah mesen tempat. Kelas sakola sareng kelompok anu langkung ageung, di sisi anu sanésna, kedah buku sateuacanna. Pikeun pesenan sareng inpormasi ngahubungi Hamnboden dina telepon: 08-501 57 450

Utö Inn

Ngarasakeun tuangeun anu saé sareng alam nusantara anu saé, nyéwa sapédah atanapi jalan-jalan ka laut. Kamar hotél kami aya di gedong anu bénten-bénten, langkung ti saprak jaman baheula salaku Resort di sisi laut, tapi ayeuna kamar sareng apartemen hotél modéren sareng direnovasi kalayan pancuran, WC, telepon sareng TV. Kamarna haneut sareng raoseun sareng hiasanna parantos dipilih kalayan ati-ati pikeun ngalengkepan alam kepulauan anu hebat. Pesen paket kami anu murah sareng tuangeun sareng kagiatan anu diadaptasi kana usum semi, usum panas sareng usum gugur atanapi tangtosna tabel Natal sareng pasar Natal Utö dina bulan Désémber. Di bukit nepi ka arah Värdshuset aya asrama Skärgården anu nyepeng

Istana Häringe

Di Istana Häringe anjeun tiasa hirup sapertos raja. Atanapi naha henteu salaku bintang pilem di kamar tunggal Greta Garbo nyalira, dina aslina ti taun 1930an. Kamar hotél aya di sakitar istana sareng dina sababaraha kategori anu béda; sagalana ti kamar tunggal ka kamar mewah tur suite. Anjeun tiasa ogé cicing misah di bumi anjeun sorangan sareng kebon sorangan, kamar mandi ageung sareng dapur anu lengkep. Häringe aya di lokasi anu saé sareng éndil 25 menit di beulah kidul Stockholm. Di dieu, kota ageung karaos jauh pisan nalika anjeun ngalangkungan perkebunan anu lega, caket Nusantara sareng cagar alam anu ageung. Di dieu gampang pikeun ngararasakeun sareng bersantai.

Istana Häringe

Réstoran istana ngalayanan sarapan unggal énjing, dahar beurang unggal dinten dina saminggu sareng tuang Senén dugi ka Saptu. Di Häringe, unggal tuang sami pentingna. Sarapan mimiti sareng kertas énjing di ruang makan, tuang siang sareng bos énggal anjeun, tuangeun kulawarga anu meriah atanapi tanggal munggaran anu romantis di teras puri anu cerah. Unggal tuang langkung atanapi kirang sapertos pésta alit ku cara na nyalira! Meureun anjeun ngagaduhan hal anu istimewa anu anjeun hoyong raikan sareng anu anjeun resep. Ulang taun, tuang kulawarga atanapi kawinan emas? Ngarasakeun tuangeun istana tilu-enak anu nikmat, pesen kamar makan nyalira atanapi piagam grand banét Häringe pikeun 150 tamu

Jalur Nordik

Nordic Trails ngatur perjalanan bersepeda sareng hiking di Nusantara Stockholm anu masihan anjeun sadayana inpormasi anu anjeun peryogikeun pikeun tiasa nganggo liburan aktip nyalira di alam nusantara anu éndah, tenang sareng unik.

Gålö Gårdssmejeri, toko sareng kafé

Éndah ayana di Frönäs Gård 4 kilométer kaluar di Gålö arah Oxnö. Di dieu anjeun tiasa ngaraosan katenangan ku pemandangan laut sareng susukan domba, dimana langkung ti 100 urang domba ngangon. Di Gårdsbutiken anjeun bakal mendakan kéju buatan bumi sareng marmalades salian ti barang-barang anu sanés. Di Gårdskaféet anjeun tiasa ngaraosan roti kopi buatan imah sareng sandwich anu saé sareng kéju embe urang sorangan. Kami nyaritakeun ngeunaan bisnis urang. Jam muka dina halaman wéb.

Motong sirah

Di ujung tungtung pita laut anu paling luar nyaéta Nusantara Huvudskär sareng mangrupikeun salah sahiji cagar alam Haninge. Aya 200 pulau, tongkol sareng skerry. Di Ålandsskär, kampung nelayan anu ti saprak Abad Pertengahan, aya gedong. Tullhuset ayeuna asrama, di bumi pilot aya pameran ngeunaan sajarah Huvudskär. Ti mercusuar anjeun gaduh pandangan anu hadé. Yayasan Nusantara ngatur pulau sareng Asrama. Waxholmsbolaget ngoperasikeun Huvudskär ngalangkungan Fjärdlång ti Dalarö 3 dinten saminggu T / R dina usum panas.

Gålö Gärsar Hembygdsförening

The Hembygdsföreningen kalawan kami on Gålö disebut Gålö Gärsar Hembygdsförening. Kami damel pikeun ngajaga sajarah Gålö tetep hirup, yén Gålö kedah janten tempat anu fungsional pikeun warga sareng perusahaan-perusahaan anu langkung alit pikeun nyiptakeun kontak anu saé antara warga. Naha namina Gärsar? Ragi téh lauk. Baheula, jalma ngora di Pulo Jawa disebut Gärsar, béda jeung jalma ngora daratan anu disebut Gagak. Gålö Gärsar kabentuk dina 1984. Ti 2004 urang geus boga enggon sorangan didieu di tegalan Morarna. Kami ngagaduhan sababaraha kagiatan anu béda dina asosiasi.

Stegsholms Gård

Ladang kulawarga anu hirup, 1km ka Gålö kalayan sakitar 40 sapi susu sareng sakitar 80 sato ngora anu ngajaga susukan ek anu hadé kabuka. Domba ngangon domba di Nusantara Stockholm anu éndah. Di pakarangan aya cafe sareng sakola tunggang anu bénten boh ageung boh alit, sakitar 2 taun dugi ka déwasa. Urang gaduh pelajaran anu panjang dimana hubungan sareng kuda penting. Kami salawasna di luar sareng nganggo alam pikeun diajar numpak. Salami seméster urang gaduh sakola tunggang gunung dimana kaseueuran jalma numpak unggal minggu sanés, dina usum panas sareng dina liburan urang parantos ngiringan camp anu saé.

Konperénsi Almåsa / Svartkrogen

Swédia Svartkrog munggaran, éndah ayana di Haninge pas di sisi laut. Di Almåsa, anjeun tiasa milih pikeun tuang siang di dunya Svartkrogen anu mempesona, anu ngundang anjeun kana pangalaman anu teu tiasa hilap dina total gelap. Dina poék, kesan indrawi beuki diseukeutan, salian ti tuang dina total gelap, seueur pangalaman anu pikaresepeun anu anyar ngantosan dimana nguping, ngaraosan, ngambeu sareng noél ngagaduhan peranan anu penting. Petualangan kuliner sareng seueur pangalaman énggal. Kumaha urang komunikasi tanpa kontak mata? Pangalaman anu kuat sareng berkesan anu dijamin kalayan seueur dimensi anyar. Wilujeng sumping kana pangalaman anu cerah dina total gelap!

Haninge

Di Haninge aya sababaraha tempat dagang. Pusat balanja anu pangageungna, pusat Haninge, ngagaduhan seueur toko. Anu sanésna nyaéta Pelabuhan 73 di lebet ka Haninge kalayan i.a. Coop Forum sareng toko kalayan mérek terkenal. Buang batu jauhna aya deui department store sapertos ICA MAXI jst .. Pusat balanja anu langkung alit aya di Västerhaninge sareng di Brandbergen.