acara anu bakal datang

Balanja sareng balanja

Buleud daging sareng daging grazed alami ti kebon Tyresta

11 / 10 / 2021 -

Akomodasi sareng akomodasi

Quality Hotel Winn - Sapeuting cicing caket daérah luar Rudan anu éndah

19/02/2021 - 31/12/2021

Tingali, lakukeun sareng pangalaman

Pesen pituduh di Tyresta - Pupusna hirup di leuweung perdana

01 / 10 / 2020 -

Tingali, lakukeun sareng pangalaman

Pesen pituduh di désa Tyresta sareng taman nasional

01 / 10 / 2020 -

Tingali, lakukeun sareng pangalaman

Tyrestavinter

Gålö

Gålö mangrupikeun samenanjung sareng cagar alam kalayan flora anu saé. Anjeun dugi ka dieu nganggo mobil atanapi beus. Aya langkung ti 7000 km jalan satapak hiking anu endah sareng jalan satapak Jaman Batu bersejarah sareng titinggal ti tukang moro segel munggaran saatos umur és XNUMX taun ka pengker. Pantai berpasir pangpanjangna Stockholm urang narik sajuta juta unggal taun mandi laut, kémping, kampung libur, asrama sareng kafe tegalan. Di Morarna aya musium leutik, pasar loak sareng réstoran. Buka dinten Minggu. Unggal taun sanésna, batu bara batu hurung di Gålö.

Istana Häringe

Réstoran istana ngalayanan sarapan unggal énjing, dahar beurang unggal dinten dina saminggu sareng tuang Senén dugi ka Saptu. Di Häringe, unggal tuang sami pentingna. Sarapan mimiti sareng kertas énjing di ruang makan, tuang siang sareng bos énggal anjeun, tuangeun kulawarga anu meriah atanapi tanggal munggaran anu romantis di teras puri anu cerah. Unggal tuang langkung atanapi kirang sapertos pésta alit ku cara na nyalira! Meureun anjeun ngagaduhan hal anu istimewa anu anjeun hoyong raikan sareng anu anjeun resep. Ulang taun, tuang kulawarga atanapi kawinan emas? Ngarasakeun tuangeun istana tilu-enak anu nikmat, pesen kamar makan nyalira atanapi piagam grand banét Häringe pikeun 150 tamu

Gålö Havsbad

Gålö Havsbad-buka sapanjang taun Gålö Havsbad mangrupikeun fasilitas wisata modéren di tengah cagar alam sareng pantai, leuweung, laut sareng jalur hiking di sakuriling tempat kemah bintang 4 kalayan plot ageung pikeun motorhome, kafilah & tenda. Pondok nyaman, asrama sareng ti usum panas 2021 ténda glamping. Asrama kalayan 8 kamar ganda sareng ranjang tunggal Daérah héjo ageung sareng kasempetan pikeun ngatur rapat pikeun klub, asosiasi atanapi rapat klub. Ruangan rapat sareng rapat dugi ka 100 jalma masihan anjeun kasempetan pikeun ngatur pésta, rapat, ngamimitian di lingkungan Nusantara anu saé. Bistro usum panas, nyéwa

SkiMarine & "Just Ride Cable"

Pusat olah raga cai di Haninge / Runsten kidul sareng toko, kafe sareng konperénsi, di gigireunna nyaéta danau anu nembé kami dug ku mobil kabel listrik pikeun ski cai, papan hudang sareng kneeboarding. Anjeun tiasa ogé ngawelah SUP, ngojay atanapi ngan ukur bersantai. Fasilitas olah raga cai sareng listrik anu ramah lingkungan anu tiasa dibandingkeun sareng angkat ski dina cai, kawat ngurilingan bunderan ngalangkungan 5 menara dina jangkungna 10 méter sareng tali / gagang skier disambungkeun dina jarak anu biasa dimana anjeun tiasa ngala cai ski, wakeboarding atanapi kneeboarding. Taman kabuka pikeun sagala umur, beginners tur maju. Bisa ngojay mangrupakeun sarat.

Palabuhan 73

PORT 73 mangrupikeun pos dagang di Haninge anu tempatna di gigireun Riksväg 73, di tengah hub lalu lintas anu ngahubungkeun Haninge, Tyresö sareng Nynäshamn. Di dieu anjeun bakal mendakan anu paling diperyogikeun, apoték, tuangeun, pantun, luang, bumi sareng bumi dina hiji hateup. Pusat balanja urang mangrupikeun tempat anu aman, pikaresepeun sareng ramah pikeun jalma kanggo pendakan pikeun tuangeun sareng balanja. Wilujeng sumping di Pelabuhan 73.

Haninge GK

20 menit ti kota Stockholm, Haninge Golf Club aya di tempat anu saé di Castlersta Castle. Aya 3 kursus 9-hole anu digabungkeun unggal dinten kana loop 18-sareng loop 9-hole janten gampang pikeun ngamimitian waktos. Haninge GK mangrupikeun fasilitas golf anu pikaresepeun kalayan kursus dina kaayaan luhur, seueur kasempetan latihan sareng sosialisasi anu pikaresepeun. Wilujeng sumping! Alamat Haninge GK, Castlersta Castle, 137 95 Österhaninge Nomer telepon 08-500 32850 Alamat email info@haningegk.se

Haninge

Di Haninge, anjeun tiasa cicing mewah di hotél di pusat kota atanapi sapertos méwah di istana, hotél sareng halaman lapangan di padesaan sareng di lingkungan Nusantara. Anjeun anu hoyong hirup langkung gampang tiasa nyéwa pondok di Nusantara.

Situs tenda Utö

Di Utö aya salah sahiji tempat kemah anu saé di Nusantara. Pas di sisi laut, sareng pandangan anu indah di palabuhan kidul sareng Mysingen - sareng pantai berpasir sorangan langsung caket sareng tempat kemah! Tempat kemah ngagaduhan pondok jasa kalayan jamban, pancuran sareng rohangan alit sareng hotplates. Tempat kemah mangrupikeun modél luar sareng henteu ngagaduhan tempat anu nomer, ku alatan éta individu henteu kedah mesen tempat. Kelas sakola sareng kelompok anu langkung ageung, di sisi anu sanésna, kedah buku sateuacanna. Pikeun pesenan sareng inpormasi ngahubungi Hamnboden dina telepon: 08-501 57 450

Balik saku Utö

Kalayan suasana anu langkung luhur tibatan mastaka di palabuhan, Bakfickan mangrupikeun kartu anu aman pikeun anjeun anu lapar kana musik, pésta sareng perusahaan anu pikaresepeun. Bakfickan dibuka dinten Sabtu ti Valborgsmässoafton dugi ka akhir minggu kahiji di Oktober sareng Wed-Sat nalika usum panas, jam buka 22-03.

Istana Häringe

Ngan 25 menit ti Stockholm, ayana anu saé sareng indah. Kastil ti abad ka-1600 ngingetkeun jaman baheula ngeunaan kamewahan sareng kamewahan. Kota ageung raoseun pisan nalika anjeun ngalangkungan perkebunan anu lega, caket laut sareng cagar alam anu ageung. Häringe mangrupikeun tilas manor. Wangunan utama ayeuna diwangun ku prakarsa Gustaf Horn sareng réngsé di 1657. Castle Häringe parantos ngagaduhan sababaraha urang anu kawéntar, diantarana Gustav II Adolf, Fabian Löwen, Torsten Kreuger, Axel Wenner-Gren sareng Olle Hartwig. Häringe nawiskeun kasempetan pésta, akomodasi, konperénsi sareng kagiatan pikeun sakumna kulawarga.

Haninge

Keragaman Haninge kagambar dina sababaraha cara, teu kirang upami ngeunaan pilihan réstoran sareng tuangeun anu saé tina sababaraha nagara. Salian réstoran di pusat kota, aya ogé réstoran lingkungan anu saé di sagala rupa penjuru kotamadya. Salaku tambahan, Haninge tiasa nawiskeun réstoran anu hadé dina lingkungan puri sareng nusantara.

Fors Gård

Di tengah Södertörn anu éndah aya Fors Gård anu kawit ti Jaman Viking. Kami kabuka sapanjang taun kalayan sakola tunggang gunung, tunggangan luar sareng pelajaran swasta dina kuda Islandia kami, sareng pikeun pengendara anu gaduh pangalaman méwah dina kuda Lusitano kami. Kami ngaropea konferensi, kick-off sareng pihak panganten kalayan sambungan kuda numutkeun kahoyong. Tegalan ngandung sababaraha wangunan bersejarah. Pabrik tua sabalikna ti jeram ogé ngagaduhan ragaji sareng di gagang lami di tempat hirup jalma-jalma anu damel di tegalan. Wilujeng nelepon 08-500 107 89 atanapi email kami di bokningen.forsgard@telia.com

Gålö Gårdssmejeri, toko sareng kafé

Éndah ayana di Frönäs Gård 4 kilométer kaluar di Gålö arah Oxnö. Di dieu anjeun tiasa ngaraosan katenangan ku pemandangan laut sareng susukan domba, dimana langkung ti 100 urang domba ngangon. Di Gårdsbutiken anjeun bakal mendakan kéju buatan bumi sareng marmalades salian ti barang-barang anu sanés. Di Gårdskaféet anjeun tiasa ngaraosan roti kopi buatan imah sareng sandwich anu saé sareng kéju embe urang sorangan. Kami nyaritakeun ngeunaan bisnis urang. Jam muka dina halaman wéb.

Vega Antiklada

Antik. retro, desain, panasaran sareng pasar loak Barang énggal unggal minggu. Buka: Rebo - Kemis 12-18 Saptu - Minggu 11 - 16 Sambutan hangat ka Vega Antiklada, (Gamla) Nynäsvägen 3, salam Cristina Taccola. Telp: 0725 191963, Email: vegaantikladan@hotmail.com

Ornö

Ornö di Nusantara kidul Stockholm mangrupikeun salah sahiji pulau Swédia anu langkung ageung. Pulo ieu parantos dicicingan ti jaman Perunggu sareng ngagaduhan sababaraha palabuhan alam sareng karakter anu langkung lami sareng kebon tua sareng sababaraha danau anu alit sareng jero. Cara anu pangsaéna pikeun mendakan alam Ornö anu bénten-bénten nyaéta ku sapédah atanapi ku leumpang. Ningali anggrek di padang rumput hejo Mane. Pikeun anu hoyong bobo, aya hotél, asrama sareng pondok. Aya féri mobil sareng Waxholmsbåt ti sareng ka Dalarö.

Muskö

Di Nusantara kidul Haninge, sareng Hårsfjärden beulah kulon sareng teluk ageung Mysingen di luar nyanghareup ka laut, perenahna Muskö. Di dieu, angkatan laut Swédia ngagaduhan markas utami na ti abad ka-1500 dugi ka 1967. Pangkalan angkatan laut raksasa anu nempatan luasna sapertos Kota Tua di Stockholm ditiup kana batu. Dina taun 1960an, hiji torowongan diwangun antara Muskö sareng daratan. Torowongan mobil panjangna ampir 3 kilométer sareng ngalir jero na 66 méter handapeun teluk. Di Muskö aya dua agam ageung ti abad ka-1700, Arbottna sareng Ludvigsberg.

Stegsholms Gård

Ladang kulawarga anu hirup, 1km ka Gålö kalayan sakitar 40 sapi susu sareng sakitar 80 sato ngora anu ngajaga susukan ek anu hadé kabuka. Domba ngangon domba di Nusantara Stockholm anu éndah. Di pakarangan aya cafe sareng sakola tunggang anu bénten boh ageung boh alit, sakitar 2 taun dugi ka déwasa. Urang gaduh pelajaran anu panjang dimana hubungan sareng kuda penting. Kami salawasna di luar sareng nganggo alam pikeun diajar numpak. Salami seméster urang gaduh sakola tunggang gunung dimana kaseueuran jalma numpak unggal minggu sanés, dina usum panas sareng dina liburan urang parantos ngiringan camp anu saé.

Dalarö bersejarah

Dalarö didirikeun taun 1636 sareng mangtaun-taun janten stasiun bea cukai sareng pilot, perdagangan sareng palabuhan laut. Dina abad ka-1800, Dalarö janten tempat wisata masarakat sareng ayeuna mangrupikeun tempat wisata liburan anu idilis, tapi ogé mangrupikeun titik penting pikeun réplika sareng gerbang ka Nusantara kidul. Strindberg nyebat Dalarö gerbang pikeun surga. Di Nusantara Dalarö mangrupikeun kapal karam anu paling dilestarikan sadunya ti abad ka-1600. Naha anjeun hoyong ngalaman aranjeunna sareng terang langkung seueur? Kami nyaluyukeun kunjungan sareng wisata kapal karam pikeun grup anu langkung alit atanapi langkung ageung sapanjang taun. Nelepon 08 - 501 508 00 atanapi e-mail info@dalaro.se

Kymendö - Strindbergs Hemsö

Penduduk pulau ngejah Kymendö kalayan "m" sareng ngucapkeunana "Tjymmendö". Penduduk ti Jaman Viking kalayan nami Tjudmund tiasa janten jalma anu masihan nami pulau éta. Panulis August Strindberg nyéwa tempat usum panas di dieu sababaraha usum panas di dieu dina taun 1870an sareng dina novél na Hemsöborna anjeunna ngagambarkeun jalma-jalma sareng lingkungan Nusantara di Pulo Jawa. Dinten ayeuna, Waxholmsbåt angkat ka Kymendö ti Dalarö sareng usum panas ka sareng ti Strömkajen di Stockholm.

Utö Inn

Ngarasakeun tuangeun anu saé sareng alam nusantara anu saé, nyéwa sapédah atanapi jalan-jalan ka laut. Kamar hotél kami aya di gedong anu bénten-bénten, langkung ti saprak jaman baheula salaku Resort di sisi laut, tapi ayeuna kamar sareng apartemen hotél modéren sareng direnovasi kalayan pancuran, WC, telepon sareng TV. Kamarna haneut sareng raoseun sareng hiasanna parantos dipilih kalayan ati-ati pikeun ngalengkepan alam kepulauan anu hebat. Pesen paket kami anu murah sareng tuangeun sareng kagiatan anu diadaptasi kana usum semi, usum panas sareng usum gugur atanapi tangtosna tabel Natal sareng pasar Natal Utö dina bulan Désémber. Di bukit nepi ka arah Värdshuset aya asrama Skärgården anu nyepeng