Квалитет Хотел Вин - Ноќевање во близина на надворешната област на прекрасниот Рудан

  19/02/2021 - 31/12/2023/ -

  Rudsjöterrassen 3 - 136 40 - HANDEN


Линкови

  веб-страница  мапа  Facebook   Стокхолмс Локалтрафик

Не заборавајте да споделите!

Информации за настанот

Quality Hotel Winn се наоѓа веднаш до прекрасната надворешна област Рудан. Областа нуди патеки за трчање, теретана на отворено, скијање во зима, плажа за пливање во лето, риболов (дозволите за риболов се продаваат во хотелот), игралиште, области за скара и многу повеќе.

Близината до железничката станица Ханден, Националниот парк Тиреста и прекрасниот архипелаг со Ута, Далари и Орна ја прават локацијата на хотелот совршена за патникот кој сака лесно да се превезува со или без автомобил и кој сака да се опкружува со прекрасна природа искуства.

Хотелот нуди с everything, од единечни соби до соби со 6 кревети, одмор со сауна, гаража (за плаќање) и нашиот ресторан BrasserieX и BarX.

Влезете во пролет веб-страница да резервирате соба или да се јавите на 08-745 75 00.

 

 

за компанијата

Името

Квалитетен хотел Вин Ханинг

Адреса

Rudsjöterrassen 3 - 136 40 HANDEN

Телефон