Naturpasset и Cykelpasset - Излезете во природа и обидете се да се ориентирате

  15/04/2022 - 07/10/2022/ -

 


Линкови

  веб-страница  мапа  Facebook   Стокхолмс Локалтрафик

Не заборавајте да споделите!

Информации за настанот

Сега е повторно време да бидете надвор во природа! Обидете се да се ориентирате со Naturpasset и Cykelpasset во меѓувреме
15 април - 7 октомври. Во надворешната област на Рудан има 40 контроли, во шумите околу Ханведен има 40 контроли и на Муско има 30 контроли. Можете да ги посетите контролите во секое време.

Велосипедската карта се состои од 20 фотографии кои мора да бидат спарени со точки на велосипедската карта на општината Ханинг.

Овде можете да купите карта, стартувајте картичка:
- Klackenbergs Böcker & Papper, Порт 73, Ханден
- Quality Hotel Winn, Rudsjöterrassen 3, Handen
- Harrys Cykel & Motor, Åbyplan, Västerhaninge.

Се извлекуваат наградите!

Организатор Хакинг скијачки и ориентационен клуб.
Информации Ева-Стина Свард 070-3610887

 

за компанијата

Името

Клуб за скијање и ориентација Ханинге

Адреса

Телефон

0703610887