Научете да пловите во Даларо

  01/05/2022 - 31/08/2022/ -

 

Цени

Предвиден курс за едрење 3 дена 5 SEK по лице
Приватен курс за едрење дневно 6 SEK за 500 лица
Патување со едрење половина ден 4 SEK за 500 лица
Едрење целодневно 6 SEK за 500 лица
Патување со едрење 3 дена 16 SEK за 390 лица

Линкови

  веб-страница  мапа  Facebook   Стокхолмс Локалтрафик

Не заборавајте да споделите!

Фотограф: Биргита Силфверхиелм

Информации за настанот

Плови со посветените и упатени капители на Vind o Vatten! На нашите удобни чамци меѓу 34 и 36 стапки, нудиме едрени искуства предводени од капитен/инструктор и курсеви за едрење за поединци, семејства, туристи и мали групи. Нашите курсеви и тури започнуваат од Даларо.

Сакате да научите да пловите, или можеби само да излезете и да ве носи ветрот, додека уживате во прекрасната природа на јужниот архипелаг на Стокхолм?

Ветер и вода нуди различни видови на патувања со едрење - од пократки вечерни едрење до искуства со едрење кои се движат од половина ден до неколку дена. Бродовите можат да примат од еден до седум гости на еднодневни патувања и до пет ноќевања.

Ако сакате да земете курс, тие се достапни во три различни форми:

- закажани курсеви на кои можете да се пријавите, каде што некои се резервирани за жени, а потоа секогаш со женски инструктор

- приватни курсеви за едрење каде што изнајмувате цел брод со инструктор и сами избирате содржина и датум

- тренинг / курсеви на свој брод

Сите ние сме добро обучени капитени на нашите сопствени чамци и сакаме да споделуваме искуства блиски до природата.

Добредојдовте да научите да пловите и да го искусите архипелагот со ветер и вода!

Добредојдовте да ја посетите нашата веб-страница за целосни информации за цената и информации за резервации.

за компанијата

Името

Ветер и вода

Адреса

Nämdövägen 5 137 71 Dalarö

Телефон