acara mbesuk

Places kanggo ngunjungi

Gambar net ing Frönäs, Gålö 28 Mei jam 11

28/05/2022 - 28/05/2022

Deleng, tindakake lan pengalaman

Naturpasset lan Cykelpasset - Metu ing alam lan nyoba orienteering

15/04/2022 - 07/10/2022

Deleng, tindakake lan pengalaman

Sinau lelayaran ing Dalarö

01/05/2022 - 31/08/2022

Deleng, tindakake lan pengalaman

Pesen pandhuan ing Tyresta - Pati isih urip ing alas utama

01 / 10 / 2020 -

Dalarö sing bersejarah

Dalarö didegaké ing taun 1636 lan wis pirang-pirang taun dadi stasiun bea cukai lan pilot, perdagangan lan pelabuhan laut. Ing abad kaping 1800, Dalarö dadi resort masarakat lan saiki dadi resor preinan sing apik, nanging uga titik replika lan gerbang menyang Nusantara kidul. Strindberg ngarani Dalarö minangka gerbang swarga. Ing Nusantara Dalarö minangka kapal karusakan paling aman ing donya wiwit abad kaping 1600. Apa sampeyan pengin ngalami lan ngerteni luwih akeh? Kita ngatur kunjungan sing dipandu lan tur kecelakaan kapal kanggo klompok sing luwih cilik utawa luwih gedhe saben taun. Nelpon 08 - 501 508 00 utawa e-mail info@dalaro.se

Kanthong bali Utö

Kanthi swasana sing luwih dhuwur tinimbang kutub ing pelabuhan, Bakfickan minangka kertu aman kanggo sampeyan sing kepenak babagan musik, pesta lan perusahaan sing nyenengake. Bakfickan mbukak dina Setu saka Valborgsmässoafton nganti akhir minggu kaping pisanan ing wulan Oktober lan Wed-Sat nalika musim panas, jam buka 22-03.

Muskö

Ing Nusantara kidul Haninge, kanthi Hårsfjärden ing sisih kulon lan teluk gedhe Mysingen ing sisih njaba madhep segara, dununge Muskö. Ing kene, angkatan laut Swedia duwe basis utamane wiwit abad kaping 1500 nganti 1967. Basis angkatan laut raksasa sing ngenggoni wilayah gedhe kaya Kutha Tua ing Stockholm jeblug ing watu kasebut. Ing taun 1960-an, sawijining trowongan dibangun ing antarane Muskö lan daratan. Terowongan mobil dawane meh 3 kilometer lan jerone 66 meter ngisor teluk kasebut. Ing Muskö ana rong omah gedhong gedhe wiwit abad kaping 1700, Arbottna lan Ludvigsberg.

Brasserie X

Ing wulan Februari 2017, kita mbukak gerbang menyang Brasserie X, restoran anyar Quality Hotel Winn Haninge lan ruang tamu lokal Haninge Terrace. Ruang tamu bisa mangan kanthi apik, ngombe, utawa ngombe kopi ing lingkungan sing santai lan santai. Miwiti dina nganggo sarapan prasmanan sing enak, pesenan nedha awan bisnis utawa entuk nedha bengi sing wis mateng. Panganan kasebut diilhami dening masakan Prancis, dibumbui karo tradhisi panganan Nordik lan disiapake karo bahan-bahan lokal. Kanthi kita, sampeyan uga bakal nemokake Bar X sing apik kanggo ngrasakake Ipa sing apik, pesen minuman sing apik banget utawa seneng gelas abang sing apik.

Haninge

Keragaman Haninge dibayangke kanthi pirang-pirang cara, paling ora nalika nerangake pilihan restoran kanthi panganan sing enak saka macem-macem negara. Saliyane restoran ing tengah kutha, uga ana restoran lingkungan sing apik ing macem-macem wilayah kotamadya. Kajaba iku, Haninge bisa nawakake restoran sing apik banget ing lingkungan kastil lan kepulauan.

Stegsholms Gård

Peternakan kulawarga sing urip, 1km menyang Gålö. Kita duwe udakara 40 sapi biasa lan udakara 80 kewan enom sing njaga alas suket sing apik. Kepulauan ing Nusantara Stockholm sing apik. Sajrone musim panas, kita duwe kafe pertanian, toko roti lan restoran pertanian. Lungguh ing teras lan nikmati pemandangan lapangan lan wit oak. Kita pengin sampeyan ngrasakake swasana kulawarga lan muga-muga rasane enak karo panganan krasan lan roti kopi sing enak.

Angin lan Banyu

Vind o Vatten nawakake pengalaman pelayaran lan kursus pelayaran kanggo individu, kulawarga lan klompok wiwit saka Dalarö. Kajaba iku, ana pelatih pelayaran lan prau motor sing teka menyang prau lan mbantu sampeyan ngembangake urip prahu ing arah anyar. Sinau saka awal utawa njupuk dhuwur anyar! Kita mbukak saka Mei nganti Oktober lan kadhangkala uga duwe prau layar sing mlaku ing mangsa

Utö Tamu Pelabuhan

Alam lan lingkungan ing Utö kalebu sejarah lan unik lan sampeyan bisa ngrasakake katentreman lan kesederhanaan, uga petualangan, kemewahan lan hiburan malam. Ana macem-macem pilihan restoran lan akomodasi, lan ing pelabuhan lan Gruvbyn, kesenengan musim panas mesthi cedhak lan kebak para tukang siram lan pelaut. Nanging mung watu sing dibuwang, uga ana pantai berpasir sing apik lan alam sing durung kena, kanthi jarak mlaku-mlaku utawa muter menyang glade utawa teluk dhewe. Yen teka nganggo prau dhewe, sampeyan dock ing pelabuhan sisih lor utawa kidul lan yen tekan daratan sampeyan bisa miwiti ngrasakake Utö. Ing wilayah pelabuhan ana resepsi, kios, kafe, lan ruang es krim. Ing kene sampeyan uga bisa

Vega Antiklada

Antik Retro, desain, penasaran lan pasar loak Barang-barang anyar saben minggu. Bukak: Rebo - Kamis 12-18 Setu - Minggu 11 - 16 Sugeng rawuh ing Vega Antiklada, (Gamla) Nynäsvägen 3, ngajak Cristina Taccola. Tel: 0725 191963, Email: vegaantikladan@hotmail.com

Situs kémah Utö

Ing Utö, ana salah sawijining perkemahan paling apik ing Nusantara. Ing pinggir segara, kanthi pemandangan apik ing pelabuhan kidul lan Mysingen - lan pantai berpasir dhewe sing cedhak karo papan kemah! Kamping kasebut nduweni pondok layanan kanthi jamban, kamar mandi lan ruangan cilik sing ana hotplates. Lokasi perkemahan minangka model ruangan lan ora duwe nomer nomer, mula ora prelu dipesen karo papan. Kelas sekolah lan kelompok sing luwih gedhe, ing sisih liya, kudu dipesen sadurunge. Kanggo pesenan lan informasi, hubungi Hamnboden liwat telpon: 08-501 57 450

Utö Inn

Rasakake panganan sing enak lan alam nusantara sing apik, nyewa sepeda utawa mlaku menyang segara. Kamar hotel dununge ana ing macem-macem bangunan, luwih asale saka jaman biyen dadi resor pinggir laut, nanging saiki kamar lan apartemen hotel modern lan direnovasi kanthi shower, WC, telpon lan TV. Ing kamar anget lan nyaman lan dekorasi wis dipilih kanthi ati-ati kanggo nglengkapi alam kepulauan sing fantastis. Pesen paket terjangkau kanthi panganan lan kegiyatan sing diadaptasi ing musim semi, musim panas lan musim gugur utawa mesthine tabel Natal lan pasar Natal Utö ing wulan Desember. Ing bukit munggah menyang Värdshuset ana hostel Skärgården sing ana

Kastil Häringe

Ing Istana Häringe sampeyan bisa urip kaya raja. Utawa kenapa ora dadi bintang film ing kamar tunggal Greta Garbo dhewe, asli ing taun 1930-an. Kamar hotel dununge ana ing sekitar kastil lan macem-macem kategori; kabeh saka kamar siji menyang kamar mewah lan suite. Sampeyan uga bisa urip kanthi kapisah ing omah dhewe kanthi kebon dhewe, jedhing gedhe lan pawon sing lengkap. Häringe dununge apik lan apik banget 25 menit ing sisih kidul Stockholm. Ing kene, kutha gedhe rasane adoh banget nalika mlaku-mlaku liwat perkebunan sing amba, ing jejere Nusantara lan cagar alam sing gedhe. Ing kene gampang dirasakake lan santai.

Kastil Häringe

Restoran istana nyedhiyakake sarapan saben esuk, nedha awan saben dina minggu lan nedha bengi Senen nganti Setu. Ing Häringe, saben panganan uga penting. Sarapan awal karo kertas esuk ing ruang makan, nedha awan karo bos anyar sampeyan, nedha bengi kulawarga sing apik utawa tanggal pertama sing romantis ing teras kastil sing cerah. Saben panganan luwih kurang kaya pesta cilik kanthi cara dhewe-dhewe! Mungkin sampeyan duwe spesial sing pengin dirayakake karo wong sing dikasihi. Ulang tahun, nedha bengi kulawarga utawa pesta emas? Rasakake nedha bengi istana telung kursus sing enak, pesen kamar makan dhewe utawa piano grand banet Häringe kanggo 150 tamu

Lintasan Nordik

Nordic Trails ngatur perjalanan bersepeda lan hiking ing nusantara Stockholm sing menehi sampeyan kabeh informasi sing dibutuhake supaya bisa nggunakake liburan aktif dhewe ing alam sing apik, tenang lan unik ing Nusantara.

Gålö Gårdssmejeri, toko lan kafe

Dumunung ing Frönäs Gård kanthi 4 km metu ing Gålö menyang arah Oxnö. Ing kene sampeyan bisa ngrasakake katenangan kanthi pemandangan segara lan suketan wedhus, ing endi luwih saka 100 wedhus kita. Ing Gårdsbutiken sampeyan bakal nemokake keju lan marmalade gawean omah minangka tambahan kanggo barang liyane. Ing Gårdskaféet, sampeyan bisa ngrasakake roti kopi krasan lan sandwich sing apik karo keju wedhus dhewe. Kita ngandhani babagan bisnis. Mbukak jam ing situs web.

Nglereni sirah

Ing ujung ujung band laut paling njaba yaiku Kepulauan Huvudskär lan minangka salah sawijining cadangan alam Haninge. Ana 200 pulau, tongkol lan skerry. Ing Ålandsskär, sawijining desa nelayan wiwit Abad Pertengahan, ana bangunan. Saiki Tullhuset dadi hostel, ing omah pilot ana pameran babagan sejarah Huvudskär. Saka mercusuar sampeyan duwe tampilan sing apik. Yayasan Nusantara ngatur pulau lan Asrama. Waxholmsbolaget ngoperasikake Huvudskär liwat Fjärdlång saka Dalarö 3 dina seminggu T / R ing mangsa panas.

Gålö Gärsar Hembygdsförening

Hembygdsföreningen karo kita ing Gålö diarani Gålö Gärsar Hembygdsförening. Kita kerja kanggo njaga sejarah Gålö supaya tetep urip, yen Gålö kudu dadi papan sing fungsional kanggo warga lan perusahaan cilik kanggo nggawe kontak sing apik antarane warga. Kenapa jenenge Gärsar? Ragi iku iwak. Ing jaman kuna, wong enom ing pulo kasebut diarani Gärsar, beda karo wong enom daratan sing diarani Gagak. Gålö Gärsar dibentuk ing taun 1984. Wiwit taun 2004, kita duwe papan dhewe ing peternakan Morarna. Kita duwe macem-macem kegiatan ing asosiasi.

Stegsholms Gård

Peternakan kulawarga sing urip, 1km menyang Gålö kanthi udakara 40 sapi susu lan udakara 80 kewan enom sing njaga alas suket sing apik. Kepulauan angon wedhus ing Nusantara Stockholm sing apik. Ing halaman ana kafe lan sekolah nunggang sing beda kanggo sing gedhe lan sing cilik, udakara 2 taun nganti diwasa. Kita duwe piwulang sing dawa, yen kontak karo jaran iku penting. Kita mesthi ing njobo lan nggunakake alam kanggo sinau nitih. Sajrone semester, kita duwe sekolah nunggang sekolah sing biasane ditumpaki saben minggu liyane, nalika musim panas lan preinan, kita duwe kemah sing dirawuhi kanthi apik.

Konferensi Almåsa / Svartkrogen

Swedia Svartkrog pertama Swedia, dununge apik ing Haninge, jejere segara. Ing Almåsa, sampeyan bisa milih nedha bengi ing jagad Svartkrogen sing mempesona, sing ngajak sampeyan pengalaman sing ora bisa dilalekake kanthi peteng. Ing wayah peteng, kesan sensori bakal ditambah, saliyane mangan kanthi peteng, akeh pengalaman anyar sing nunggu nalika ngrungokake, ngrasa, mambu lan ndemek duwe peranan penting. Petualangan kuliner kanthi pengalaman anyar. Kepiye cara komunikasi tanpa kontak mata? Pengalaman sing kuat lan bisa dielingi kanthi dimensi anyar. Sugeng rawuh ing pengalaman sing padhang kanthi peteng!

Haninge

Ing Haninge ana sawetara panggonan dagang. Pusat blanja paling gedhe, pusat Haninge, duwe akeh toko. Liyane yaiku Pelabuhan 73 ing lawang mlebu Haninge karo i.a. Coop Forum lan toko kanthi merek terkenal. Buwang watu ana toko-toko liyane kayata ICA MAXI lsp. Pusat blanja sing luwih cilik ana ing Västerhaninge lan Brandbergen.