acara mbesuk

Uncategorized

Pasar musim gugur kanthi karakter lokal

08/10/2022 - 08/10/2022

Uncategorized

Dina ing swarga

10/09/2022 - 10/09/2022

Deleng, tindakake lan pengalaman

Naturpasset lan Cykelpasset - Metu ing alam lan nyoba orienteering

15/04/2022 - 07/10/2022

Deleng, tindakake lan pengalaman

Sinau lelayaran ing Dalarö

01/05/2022 - 31/08/2022

Gålö Gärsar Hembygdsförening

Hembygdsföreningen karo kita ing Gålö diarani Gålö Gärsar Hembygdsförening. Kita kerja kanggo njaga sejarah Gålö supaya tetep urip, yen Gålö kudu dadi papan sing fungsional kanggo warga lan perusahaan cilik kanggo nggawe kontak sing apik antarane warga. Kenapa jenenge Gärsar? Ragi iku iwak. Ing jaman kuna, wong enom ing pulo kasebut diarani Gärsar, beda karo wong enom daratan sing diarani Gagak. Gålö Gärsar dibentuk ing taun 1984. Wiwit taun 2004, kita duwe papan dhewe ing peternakan Morarna. Kita duwe macem-macem kegiatan ing asosiasi.

Kymendö - Strindbergs Hemsö

Penduduk pulau ngejar Kymendö kanthi "m" lan nyebut "Tjymmendö". Pendhudhuk saka Zaman Viking kanthi jeneng Tjudmund bisa uga dadi wong sing menehi jeneng pulau kasebut. Panulis August Strindberg nyewa omah musim panas ing kene sawetara musim panas ing taun 1870an, lan ing novel Hemsöborna dheweke nggambarake masarakat lan lingkungan Nuswantara ing pulau kasebut. Saiki, Waxholmsbåt menyang Kymendö saka Dalarö lan ing musim panas menyang lan saka Strömkajen ing Stockholm.

Haninge

Ing Haninge, sampeyan bisa tetep mewah ing hotel ing tengah kutha utawa kaya mewah ing istana, hotel lan lapangan ing deso lan lingkungan nuswantara. Sampeyan sing pengin urip luwih gampang bisa nyewa pondok ing Nusantara.

Haninge GK

20 menit saka kutha Stockholm, Haninge Golf Club mapan ing lingkungan sing apik ing Kastil Årsta. Ana 3 kursus 9-hole sing digabung saben dina dadi loop 18-lan loop 9-hole dadi gampang kanggo miwiti wektu. Haninge GK minangka fasilitas golf sing apik banget, sing mesthi wae kondhisine, akeh kesempatan latihan lan sosialisasi sing nyenengake. Sugeng rawuh! Alamat Haninge GK, Kastil Årsta, 137 95 Österhaninge Nomer telpon 08-500 32850 Alamat email info@haningegk.se

Utö Seglarbaren

Ing teras Seglarbaren sampeyan duwe parket pertama nganti kabeh plabuhan. Ing kene sampeyan bisa mangan sajian sing gampang, duwe kopi utawa adhem karo bir sing adhem. Yen sampeyan duwe bocah-bocah, ana taman dolanan ing jejere. Lapangan golf mini, lapangan bal-balan lan lapangan voli uga cedhak karo Seglarbaren. Mbukak Minggu Pertengahan. Bisa langganan acara pesta wiwit Mei nganti September.

Kastil Häringe

Mung 25 menit saka Stockholm, dununge apik lan apik banget. Kastil wiwit abad kaping-1600 iki ngelingake jaman kamulyan lan kemewahan sadurunge. Kutha gedhe rasane adoh banget nalika mlaku-mlaku liwat perkebunan sing jembar, ing jejere segara lan cadangan alam sing gedhe. Häringe minangka mantan manor. Bangunan utama saiki dibangun kanthi inisiatif Gustaf Horn lan rampung ing taun 1657. Kastil Häringe duwe sawetara pamilik terkenal, ing antarané Gustav II Adolf, Fabian Löwen, Torsten Kreuger, Axel Wenner-Gren lan Olle Hartwig. Häringe nawakake kesempatan pesta, akomodasi, konferensi lan kegiatan kanggo kabeh kulawarga.

Nåttarö

Nåttarö duwe pantai berpasir paling gedhe lan paling apik ing Nusantara. Wedhi gedhe minangka pantai paling misuwur nanging Skarsand uga luwih apik. Pulo iki minangka cagar alam lan sampeyan bisa mancing, kayak utawa munggah gunung ing alas magis lan nemokake pemandangan kayata Gua Ratu. Uga ana jejak snorkeling kanthi pratandha ing jero banyu babagan urip ing jero banyu. Paling adoh ing sisih lor yaiku gunung paling dhuwur ing pulo kasebut, Bötsudden, kanthi pemandangan sing apik. Ing Nåttarö ana hostel, toko, pondokan, situs tenda lan toko negara. Sampeyan tekan kene karo Waxholmsbåt saka Nynäshamn.

Dalarö

Dalarö minangka sejarah sing apik ing jarak 40 km saka Stockholm C. Ing ngisor iki ana vila kanthi bungahe tukang kayu lan dalan kerikil sing sempit. Kunjungi Tullhuset karo kantor turis, museum, restoran lan bar. Ing perairan Dalarö - ing cadangan budaya laut pertama Swedia - minangka karusakan kayu paling apik ing donya wiwit abad kaping 1600. Ing desa kasebut ana restoran lan toko. Sugeng Rawuh ing Dalarö - mbukak kabeh taun - kanthi cuaca paling apik ing Stockholm.

Hotel Quality Winn Haninge

Quality Hotel Winn Haninge Quality anyar wis direnovasi lan dibukak nganti wulan Februari 2017. Kita pengin welcome hotel ing Swedia sing paling bisa diakses lan ruang tamu lokal Haninge! Sampeyan bakal nemokake kita ing tengah tengah Haninge, mung 20 menit nganggo kereta komuter menyang Stockholm C, 10 menit saka Stockholm Fair lan mlaku 1 menit menyang stasiun sepur komuter ing Handen. Hotel kasebut nduweni 119 kamar hotel sing dihias kanthi apik lan uga menehi kamar kanggo kulawarga gedhe. Kanthi kita, sampeyan bisa tetep nganti enem wong ing sawetara kamar, malah cocog kanggo tim olahraga. Sugeng rawuh kapan cocog karo sampeyan!

Kastil Häringe

Restoran istana nyedhiyakake sarapan saben esuk, nedha awan saben dina minggu lan nedha bengi Senen nganti Setu. Ing Häringe, saben panganan uga penting. Sarapan awal karo kertas esuk ing ruang makan, nedha awan karo bos anyar sampeyan, nedha bengi kulawarga sing apik utawa tanggal pertama sing romantis ing teras kastil sing cerah. Saben panganan luwih kurang kaya pesta cilik kanthi cara dhewe-dhewe! Mungkin sampeyan duwe spesial sing pengin dirayakake karo wong sing dikasihi. Ulang tahun, nedha bengi kulawarga utawa pesta emas? Rasakake nedha bengi istana telung kursus sing enak, pesen kamar makan dhewe utawa piano grand banet Häringe kanggo 150 tamu

Angin lan Banyu

Vind o Vatten nawakake pengalaman pelayaran lan kursus pelayaran kanggo individu, kulawarga lan klompok wiwit saka Dalarö. Kajaba iku, ana pelatih pelayaran lan prau motor sing teka menyang prau lan mbantu sampeyan ngembangake urip prahu ing arah anyar. Sinau saka awal utawa njupuk dhuwur anyar! Kita mbukak saka Mei nganti Oktober lan kadhangkala uga duwe prau layar sing mlaku ing mangsa

Lalu lintas segara Ornö

Feri mobil saka Dalarö menyang Ornö nyambung daratan karo pulau paling gedhe ing kepulauan kidul, jadwal lan pesenan ing situs web kasebut.

Haninge

Keragaman Haninge dibayangke kanthi pirang-pirang cara, paling ora nalika nerangake pilihan restoran kanthi panganan sing enak saka macem-macem negara. Saliyane restoran ing tengah kutha, uga ana restoran lingkungan sing apik ing macem-macem wilayah kotamadya. Kajaba iku, Haninge bisa nawakake restoran sing apik banget ing lingkungan kastil lan kepulauan.

Stegsholm Farm

Peternakan kulawarga sing urip, 1km ing Gålö. Ing pabrik sawi asli, yaiku kafe lan toko pertanian, ing endi kita adol daging saka kewan, daging sapi lan wedhus. Uga adol keju sing digawe saka susu dhewe uga iwak, madu lsp saka tangga teparo. Sepanjang taun, sampeyan bisa nonton / ngrawat / ngrangkul kabeh kewan kita wiwit saka terwelu cilik nganti pedhet ukuran medium lan sapi / jaran gedhe. Kulawarga Borg nampani sampeyan

Flotilla Veteran

Sugeng rawuh ing markas prau torpedo Perang Dingin ing Gålö kanggo pengalaman sing ora bisa dilalekake kanthi semangat kapal torpedo sejatine lan rasa seneng ngrasakake Nusantara kanthi kacepetan kapal torpedo.

Peternakan Smådalarö

Ing Hemviken sing apik, sampeyan bakal nemokake Smådalarö Krog - Brasserie & Bränneri sing anyar. Ing kene sampeyan mangan panganan sing wis mateng sing dimasak kanthi apik, menu sing menehi masakan kuningan klasik kanthi elemen sing jelas saka segara. Bebas wae kanggo nyoba brandy ing restoran, "Kaptenens Droppar" - schnapps sing dibumbui kanthi enak uga minangka penghargaan kanggo sejarah peternakan.

Hotel Vega City

Hotel bisnis lan kulawarga sing apik lan terjangkau sing ngrungokake kekarepan sampeyan lan nimbang kebutuhan sampeyan. Hotel kasebut duwe hak lengkap lan sampeyan milih konten ing minibar sampeyan. Sarapan kalebu. Vega Stadshotell dununge kanthi strategis ing Haninge ing antarane Vega lan Handen ing jejere dalan 73. Ing kene cedhak karo Södertörn sing apik, tlaga lan ara-ara samun lan cedhak sawetara pusat perbelanjaan paling gedhe ing Swedia lan department store. Gampang mandheg cedhak Stockholm nalika arep menyang Gotland, negara-negara Baltik lan Polandia. Tel: 08-777 22 91, E-mail: info@vegastadshotell.se

Gålö Sea Bath

Gålö Havsbad mbukak kabeh taun. Gålö Havsbad minangka fasilitas wisata modern ing tengah-tengah cagar alam kanthi pantai, alas, segara lan jalur hiking ing saubengé. Camping 4-star karo pitches gedhe kanggo motorhomes, karavan & tarub. Kabin sing nyaman lan tenda glamping. Spasi ijo sing gedhe lan kesempatan kanggo ngatur rapat kanggo klub utawa asosiasi. Ruang konferensi & rapat nganti 100 wong menehi kesempatan kanggo ngatur pesta, pesta, rapat utawa miwiti ing lingkungan Nusantara sing apik banget. Mbukak bistro panas, mini golf, rental Kayak etc

Prau taksi Utö Värdshus

Yen sampeyan pengin metu saka dhaptar wisata boat biasa, sampeyan bisa kanthi gampang nyithak boat taxi karo kita! Armada kapal taksi kita kasusun saka rong kapal taksi sing luwih cilik lan bisa mlaku nganti 6 wong lan prau taksi sing luwih gedhe sing ngeterake 12 penumpang ing kapal. Kapal-kapal kasebut lalu lintas nalika musim es. Kita miwiti saka pelabuhan omah Utö lan ngoperasikake kabeh wilayah Nusantara Stockholm, sanajan umume lalu lintas ing Nusantara kidul. Reservasi digawe tanggal 08-504 203 00 sajrone jam buka biasa Utö Värdshus.

Peternakan Smådalarö

Ing Hemviken sing apik, sampeyan bakal nemokake Smådalarö menyang hotel lan konferensi. Ing kene sampeyan ngaso utawa nyenengi salah sawijining kegiyatan sing kasedhiya. Omah gedhong kasebut dibangun ing taun 1810 minangka papan makan lan pesta kanggo pemilik asli. Bangunan utama saiki wis dilengkapi piano grand hotel, ruang makan lan jeruk. Apa sampeyan teka ing kene kanthi numpak prahu utawa mobil, yen turu ing wayah wengi utawa awan, sampeyan bisa ngrasakake panganan sing wis dimasak kanthi apik, asring kanthi tema Nusantara ing lingkungan sing nyaman lan santai. Tampilan segara sing apik banget bisa nambah pengalaman.