acara mbesuk

Deleng, tindakake lan pengalaman

Pesen pandhuan ing Tyresta - Pati isih urip ing alas utama

01 / 10 / 2020 -

Deleng, tindakake lan pengalaman

Pesen pandhuan ing desa Tyresta lan taman nasional

01 / 10 / 2020 -

Deleng, tindakake lan pengalaman

Tyrestavinter

Gålö

Gålö minangka semenanjung lan cagar alam kanthi kembang sing apik. Sampeyan tekan kene nganggo mobil utawa bis. Ana luwih saka 7000 km jalur hiking sing apik lan jejak Zaman Batu sing bersejarah kanthi sisa-sisa pemburu segel pertama sawise umur es XNUMX taun kepungkur. Pantai berpasir sing paling dawa ing Stockholm narik sejuta pengunjung saben taun adus laut, kemah, desa liburan, hostel lan kafe pertanian. Ing Morarna ana museum cilik, pasar loak lan restoran. Bukak dina Minggu. Saben taun liyane, jarak batu bara diukur ing Gålö.

Kastil Häringe

Restoran istana nyedhiyakake sarapan saben esuk, nedha awan saben dina minggu lan nedha bengi Senen nganti Setu. Ing Häringe, saben panganan uga penting. Sarapan awal karo kertas esuk ing ruang makan, nedha awan karo bos anyar sampeyan, nedha bengi kulawarga sing apik utawa tanggal pertama sing romantis ing teras kastil sing cerah. Saben panganan luwih kurang kaya pesta cilik kanthi cara dhewe-dhewe! Mungkin sampeyan duwe spesial sing pengin dirayakake karo wong sing dikasihi. Ulang tahun, nedha bengi kulawarga utawa pesta emas? Rasakake nedha bengi istana telung kursus sing enak, pesen kamar makan dhewe utawa piano grand banet Häringe kanggo 150 tamu

Gålö Havsbad

Gålö Havsbad-mbukak kabeh taun Gålö Havsbad minangka fasilitas turis modern ing tengah-tengah cagar alam kanthi jalur pantai, alas, segara lan hiking ing sacedhake papan kemah bintang 4 kanthi plot gedhe kanggo motor, karavan & tenda. Pondok, hostel sing nyaman, lan wiwit musim panas 2021 tendhangan glamping. Asrama kanthi 8 kamar dobel kanthi kasur siji Area ijo gedhe lan kesempatan kanggo ngatur rapat kanggo klub, asosiasi utawa rapat klub. Ruangan konferensi & rapat nganti 100 wong menehi kesempatan kanggo ngatur pesta, rapat, diwiwiti ing lingkungan nusantara sing apik. Bistro musim panas, sewaan

SkiMarine & "Just Ride Cable"

Pusat olahraga banyu ing Haninge / Runsten kidul kanthi toko, kafe, lan konferensi, ing jejere yaiku tlaga sing mentas digali nganggo mobil kabel listrik kanggo ski banyu, papan tangi lan kneeboarding. Sampeyan uga bisa dayung SUP, nglangi utawa santai wae. Fasilitas olahraga banyu sing ramah lingkungan lan listrik sing bisa dibandhingake karo lift ski ing banyu, kabel ngubengi bunder liwat 5 menara udakara 10 meter lan tali / gagang skier disambungake kanthi interval sing biasa supaya bisa mbukak banyu ski, wakboarding utawa kneeboarding. Taman iki mbukak kanggo kabeh umur, pamula lan maju. Bisa nglangi iku sarat.

PORT 73

PORT 73 minangka pos dagang ing Haninge sing dununge ana ing jejere Riksväg 73, ing tengah pusat lalu lintas sing nyambung Haninge, Tyresö lan Nynäshamn. Ing kene sampeyan bakal nemokake sing paling sampeyan butuhake, apotek, panganan, mode, santai, omah lan omah ing sangisore atap. Pusat blanja kita minangka papan sing aman, nyenengake lan grapyak supaya bisa dikunjungi wong kanggo panganan lan blanja. Sugeng rawuh ing Pelabuhan 73.

Haninge GK

20 menit saka kutha Stockholm, Haninge Golf Club mapan ing lingkungan sing apik ing Kastil Årsta. Ana 3 kursus 9-hole sing digabung saben dina dadi loop 18-lan loop 9-hole dadi gampang kanggo miwiti wektu. Haninge GK minangka fasilitas golf sing apik banget, sing mesthi wae kondhisine, akeh kesempatan latihan lan sosialisasi sing nyenengake. Sugeng rawuh! Alamat Haninge GK, Kastil Årsta, 137 95 Österhaninge Nomer telpon 08-500 32850 Alamat email info@haningegk.se

Haninge

Ing Haninge, sampeyan bisa tetep mewah ing hotel ing tengah kutha utawa kaya mewah ing istana, hotel lan lapangan ing deso lan lingkungan nuswantara. Sampeyan sing pengin urip luwih gampang bisa nyewa pondok ing Nusantara.

Situs kémah Utö

Ing Utö, ana salah sawijining perkemahan paling apik ing Nusantara. Ing pinggir segara, kanthi pemandangan apik ing pelabuhan kidul lan Mysingen - lan pantai berpasir dhewe sing cedhak karo papan kemah! Kamping kasebut nduweni pondok layanan kanthi jamban, kamar mandi lan ruangan cilik sing ana hotplates. Lokasi perkemahan minangka model ruangan lan ora duwe nomer nomer, mula ora prelu dipesen karo papan. Kelas sekolah lan kelompok sing luwih gedhe, ing sisih liya, kudu dipesen sadurunge. Kanggo pesenan lan informasi, hubungi Hamnboden liwat telpon: 08-501 57 450

Kanthong bali Utö

Kanthi swasana sing luwih dhuwur tinimbang kutub ing pelabuhan, Bakfickan minangka kertu aman kanggo sampeyan sing kepenak babagan musik, pesta lan perusahaan sing nyenengake. Bakfickan mbukak dina Setu saka Valborgsmässoafton nganti akhir minggu kaping pisanan ing wulan Oktober lan Wed-Sat nalika musim panas, jam buka 22-03.

Kastil Häringe

Mung 25 menit saka Stockholm, dununge apik lan apik banget. Kastil wiwit abad kaping-1600 iki ngelingake jaman kamulyan lan kemewahan sadurunge. Kutha gedhe rasane adoh banget nalika mlaku-mlaku liwat perkebunan sing jembar, ing jejere segara lan cadangan alam sing gedhe. Häringe minangka mantan manor. Bangunan utama saiki dibangun kanthi inisiatif Gustaf Horn lan rampung ing taun 1657. Kastil Häringe duwe sawetara pamilik terkenal, ing antarané Gustav II Adolf, Fabian Löwen, Torsten Kreuger, Axel Wenner-Gren lan Olle Hartwig. Häringe nawakake kesempatan pesta, akomodasi, konferensi lan kegiatan kanggo kabeh kulawarga.

Haninge

Keragaman Haninge dibayangke kanthi pirang-pirang cara, paling ora nalika nerangake pilihan restoran kanthi panganan sing enak saka macem-macem negara. Saliyane restoran ing tengah kutha, uga ana restoran lingkungan sing apik ing macem-macem wilayah kotamadya. Kajaba iku, Haninge bisa nawakake restoran sing apik banget ing lingkungan kastil lan kepulauan.

Fors Gård

Ing tengah-tengah Södertörn sing apik ana Fors Gård sing diwiwiti saka Zaman Viking. Kita mbukak kabeh taun kanthi sekolah nunggang, nitih ruangan lan pelajaran pribadi ing jaran Islandia, lan kanggo para pengendara sing duwe pengalaman mewah babagan jaran Lusitano. Kita ngatur konferensi, kick-off lan pesta penganten kanthi sambungan jaran miturut kekarepan. Peternakan kasebut ngemot sawetara bangunan bersejarah. Pabrik lawas sing ana ing sanjabane jeram uga ana gergaji lan ing papan lawas ana wong sing makarya ing peternakan kasebut. Sugeng rawuh telpon 08-500 107 89 utawa ngirim email ing bokningen.forsgard@telia.com

Gålö Gårdssmejeri, toko lan kafe

Dumunung ing Frönäs Gård kanthi 4 km metu ing Gålö menyang arah Oxnö. Ing kene sampeyan bisa ngrasakake katenangan kanthi pemandangan segara lan suketan wedhus, ing endi luwih saka 100 wedhus kita. Ing Gårdsbutiken sampeyan bakal nemokake keju lan marmalade gawean omah minangka tambahan kanggo barang liyane. Ing Gårdskaféet, sampeyan bisa ngrasakake roti kopi krasan lan sandwich sing apik karo keju wedhus dhewe. Kita ngandhani babagan bisnis. Mbukak jam ing situs web.

Vega Antiklada

Antik Retro, desain, penasaran lan pasar loak Barang-barang anyar saben minggu. Bukak: Rebo - Kamis 12-18 Setu - Minggu 11 - 16 Sugeng rawuh ing Vega Antiklada, (Gamla) Nynäsvägen 3, ngajak Cristina Taccola. Tel: 0725 191963, Email: vegaantikladan@hotmail.com

Ornö

Ornö ing Nusantara kidul Stockholm minangka salah sawijining pulo Swedia sing luwih gedhe. Pulo iki wis dipanggoni wiwit Zaman Perunggu lan duwe sawetara pelabuhan alami lan karakter sing luwih tuwa kanthi peternakan lawas lan sawetara tlaga cilik lan jero. Cara paling apik kanggo nemokake alam sing beda-beda ing Ornö yaiku nganggo pit utawa mlaku-mlaku. Deleng anggrek ing padang rumput Mane. Kanggo sampeyan sing pengin nginep sewengi, ana hotel, hostel lan pondokan. Ana feri mobil lan Waxholmsbåt saka lan menyang Dalarö.

Muskö

Ing Nusantara kidul Haninge, kanthi Hårsfjärden ing sisih kulon lan teluk gedhe Mysingen ing sisih njaba madhep segara, dununge Muskö. Ing kene, angkatan laut Swedia duwe basis utamane wiwit abad kaping 1500 nganti 1967. Basis angkatan laut raksasa sing ngenggoni wilayah gedhe kaya Kutha Tua ing Stockholm jeblug ing watu kasebut. Ing taun 1960-an, sawijining trowongan dibangun ing antarane Muskö lan daratan. Terowongan mobil dawane meh 3 kilometer lan jerone 66 meter ngisor teluk kasebut. Ing Muskö ana rong omah gedhong gedhe wiwit abad kaping 1700, Arbottna lan Ludvigsberg.

Stegsholms Gård

Peternakan kulawarga sing urip, 1km menyang Gålö kanthi udakara 40 sapi susu lan udakara 80 kewan enom sing njaga alas suket sing apik. Kepulauan angon wedhus ing Nusantara Stockholm sing apik. Ing halaman ana kafe lan sekolah nunggang sing beda kanggo sing gedhe lan sing cilik, udakara 2 taun nganti diwasa. Kita duwe piwulang sing dawa, yen kontak karo jaran iku penting. Kita mesthi ing njobo lan nggunakake alam kanggo sinau nitih. Sajrone semester, kita duwe sekolah nunggang sekolah sing biasane ditumpaki saben minggu liyane, nalika musim panas lan preinan, kita duwe kemah sing dirawuhi kanthi apik.

Dalarö sing bersejarah

Dalarö didegaké ing taun 1636 lan wis pirang-pirang taun dadi stasiun bea cukai lan pilot, perdagangan lan pelabuhan laut. Ing abad kaping 1800, Dalarö dadi resort masarakat lan saiki dadi resor preinan sing apik, nanging uga titik replika lan gerbang menyang Nusantara kidul. Strindberg ngarani Dalarö minangka gerbang swarga. Ing Nusantara Dalarö minangka kapal karusakan paling aman ing donya wiwit abad kaping 1600. Apa sampeyan pengin ngalami lan ngerteni luwih akeh? Kita ngatur kunjungan sing dipandu lan tur kecelakaan kapal kanggo klompok sing luwih cilik utawa luwih gedhe saben taun. Nelpon 08 - 501 508 00 utawa e-mail info@dalaro.se

Kymendö - Strindbergs Hemsö

Penduduk pulau ngejar Kymendö kanthi "m" lan nyebut "Tjymmendö". Pendhudhuk saka Zaman Viking kanthi jeneng Tjudmund bisa uga dadi wong sing menehi jeneng pulau kasebut. Panulis August Strindberg nyewa omah musim panas ing kene sawetara musim panas ing taun 1870an, lan ing novel Hemsöborna dheweke nggambarake masarakat lan lingkungan Nuswantara ing pulau kasebut. Saiki, Waxholmsbåt menyang Kymendö saka Dalarö lan ing musim panas menyang lan saka Strömkajen ing Stockholm.

Utö Inn

Rasakake panganan sing enak lan alam nusantara sing apik, nyewa sepeda utawa mlaku menyang segara. Kamar hotel dununge ana ing macem-macem bangunan, luwih asale saka jaman biyen dadi resor pinggir laut, nanging saiki kamar lan apartemen hotel modern lan direnovasi kanthi shower, WC, telpon lan TV. Ing kamar anget lan nyaman lan dekorasi wis dipilih kanthi ati-ati kanggo nglengkapi alam kepulauan sing fantastis. Pesen paket terjangkau kanthi panganan lan kegiyatan sing diadaptasi ing musim semi, musim panas lan musim gugur utawa mesthine tabel Natal lan pasar Natal Utö ing wulan Desember. Ing bukit munggah menyang Värdshuset ana hostel Skärgården sing ana